Integritetspolicy

VastkustensRenovering.se

Datum för ikraftträdande: 5 december 2023

Insamling och användning av information

  • Personuppgifter: Vi samlar in personuppgifter när du frågar om våra tjänster, t.ex. namn, e-postadress, telefonnummer och annan information som du väljer att lämna. Denna information används för att sammanföra dig med relevanta entreprenörer och för att förbättra våra tjänsteerbjudanden.
  • Cookies och användningsdata: Vår webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Dessa data kan innehålla information som din dators Internet Protocol-adress, webbläsartyp, webbläsarversion och de sidor på vår webbplats som du besöker.

Hur vi använder din information

  • För att tillhandahålla och förbättra våra tjänster: Din information hjälper oss att svara effektivt på dina serviceförfrågningar och supportbehov.
  • Kommunikation: Vi kan använda dina personuppgifter för att kontakta dig med nyhetsbrev, marknadsförings- eller reklammaterial och annan information som kan intressera dig.

Informationsutbyte och utlämnande

  • Anslutning till entreprenörer: Vi delar din information med entreprenörer för att tillhandahålla den begärda tjänsten.
  • Lagstadgade krav: Västkustens Renovering kan lämna ut din information om det krävs enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter.

Datasäkerhet

Vi är fast beslutna att skydda din information. Även om ingen metod för överföring via Internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker, strävar vi efter att använda kommersiellt godtagbara medel för att skydda din personliga information.

Dina integritetsrättigheter

  • Avanmälan: Du kan när som helst avanmäla dig från att ta emot marknadsföringskommunikation från oss genom att följa avanmälningslänken eller instruktionerna i alla e-postmeddelanden som vi skickar.
  • Åtkomst och kontroll: Du har rätt att få tillgång till, uppdatera eller radera den information vi har om dig.

Ändringar av denna integritetspolicy

Denna sekretesspolicy kan komma att ändras. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss här.

Tack för att du väljer Västkustens Renovering

Ditt förtroende är viktigt för oss, och vi är fast beslutna att se till att din integritet respekteras och skyddas.

Redo för en badrums-
renovering?
031-765 00 45
Call Now Button